Sukha Amsterdam

kledingrek
DESIGN ON TOUR / 9

Tijdens de kerstvakantie was ik twee daagjes in Amsterdam. Ik had zin in een weekendje weg en besloot om bij onze noorderburen op ontdekkingstocht naar leuke adresjes te gaan. Een plek waar ik me helemaal thuis voelde was Sukha, een winkeltje waar alles draait om levensvreugde (Sukha in het Sanskriet), duurzaamheid, natuurlijke materialen en tijdloosheid.

Sukha Amsterdam kleding

Sukha Amsterdam borden
Sukha Amsterdam schommelstoel
Sukha Amsterdam sfeer
Sukha Amsterdam winkel

Bij Sukha vind je alles van kledij tot meubels, van accessoires tot kunst. De meeste items zijn duurzaam, handgemaakt en goed uitgezocht door de mensen van Sukha. Ze vinden het erg belangrijk dat de producten die ze verkopen uniek zijn en gaan over heel de wereld op zoek naar lokaal geproduceerde dingen. Wat ik ook zo leuk vond was de sfeer die in de winkel heerste. Het was er super rustgevend en je vergat eventjes de rest van wereld (en het slechte weer buiten).  Een aanrader!

Sukha Amsterdam interieur

Sukha Amsterdam kussen

Sukha Amsterdam servies

Sukha Amsterdam shop

Sukha Amsterdam poster

Heb je een bezoekje naar Amsterdam op de planning staan? Vergeet dan niet om langs te gaan bij Sukha en geniet van alles inspiratie. Wil je nog andere tips voor A’dam? Vertel me wat voor soort adresjes je zoekt hieronder in de comments!

Sukha | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets 

2 Reacties

 1. Geweldig, wat een gaaf winkeltje, helemaal mijn ding! Ik kom zelden in A`dam, vaak aan de buitenring, ben niet zo`n stadsmens, hihi! Lieve-groetjes, Verie

  1. Hi Verie,
   Ja, super leuk he. Moet je zeker eens bezoeken! :-)
   Fijne avond,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *