Op de zetel bij Ellen

beige-zetel
OP DE ZETEL / 11

Ik volg Ellen Kegels al een hele tijd op Instagram en één ding is zeker: zij heeft stijl! Of het nu gaat om fashion, food of interieur, Ellen kiest steevast voor mooie dingen. Toen ik twee jaar geleden de preview van haar LN Knits SS15 collectie ging bekijken, ontdekte ik dat ze in een prachtige industriële loft woont. Ik droomde er dus al wel even van om haar woning te kunnen featuren op mijn blog. Nu is het eindelijk zo ver! Benieuwd naar het minimal interieur van Ellen?

interieur-design-ellen-kegels

interieur-binnenkijker-ellen-kegels

interieur-food-ellen-kegels

interieur-lnfairfood-ellen-kegels

interieur-eetkamer-ellen-kegels
interieur-servies-ellen-kegels

interieur-scandinavisch-ellen-kegels

Zoals je ziet is Ellen’s loft heel open, ruim en licht. De basis bestaat uit hoge plafonds, witte muren en een betonnen vloer. Voordien was haar interieurstijl eerder vintage, maar onlangs gaf Ellen haar thuis een stevige make-over. Ze ging voor pure eenvoud en een heldere, Scandinavische vibe. Less is more! In haar woning staan enkele eyecatchers die absoluut Pinterest perfect zijn. De grote roze sofa van Hay met daarop haar eigen LN Andes alpaca deken is daar een goed voorbeeld van. Ook de tafel met vintage stoelen en de verlichting van Brokis zien er prachtig uit. Het is duidelijk dat Ellen houdt van zaken die goed vormgegeven zijn. Zo heeft ze in haar loft enkele fraaie stukken van Paola Navone voor Serax staan. Daarnaast is ze ook grote fan van het ontwerpersduo Muller Van Severen. In haar slaapkamer staat de First Rocking Chair en ook het Rack + Table die Muller Van Severen voor het designmerk Valerie Objects ontwerpt. In één woord: oogverblindend!

interieur-slaapkamer-ellen-kegels

interieur-nopjes-ellen-kegels

interieur-bloemen-ellen-kegels

interieur-alpaca-ellen-kegels

interieur-creativiteit-ellen-kegels

interieur-muller-van-severen-ellen-kegels

interieur-groen-ellen-kegels

Ben jij ook fan van alles waar Ellen mee bezig is? Volg haar dan op Instagram en neem zeker eens een kijkje op haar website. Begin februari stelt ze trouwens de LN Knits SS17 collectie voor, ik kijk er alvast naar uit! :-)

LN Knits | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *