#MYFAVOURITENEWCOLOUR

FARROW&BALL MOODBOARD + GIVEAWAY 5L VERF

Farrow&Ball, de Britse producent van typische traditionele verven, lanceert dit voorjaar negen nieuwe kleuren! Omdat het merk deze lancering niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan, organiseert het een wereldwijde moodboard challenge! Iedereen die van hun verf en een uitdaging houdt, wordt gevraagd een #MyFavouriteNewColour moodboard te creëren met de nieuwe kleuren. Challenge accepted!

CLOCLO_FARROW1

CLOCLO_FARROW2

CLOCLO_FARROW4

CLOCLO_FARROW3

Toen ik de nieuwe Farrow&Ball kleuren zag, viel het me op dat het stuk voor stuk hedendaagse vergrijsde tinten waren. De 5 schakeringen die mij een wauw-gevoel gaven, waren Inchyra Blue, Cromarty, Peignoir, Yeabridge Green en Worsted. Om mijn moodboard te maken zocht ik allemaal spullen die in dit kleurenpalet pasten en legde ik deze klaar op m’n bureau. Ik wou een origineel moodboard maken dat net zoals een stilleven driedimensionaal was. Tussen de items die ik had uitgekozen zat wat van alles: een boek, een foto, kaartjes, potjes, plantjes, stoffen, enzovoort. Deze dingen zijn belangrijk voor me, sommige heb ik al heel m’n leven, andere heb ik op verre reizen gekocht… Het lukte me snel om een driedimensionaal moodboard te maken en de tinten vormden samen met mijn spullen een mooi geheel. Peignoir No. 286, een roos-grijze tint, stak er voor mij met kop en schouders bovenuit en is #MyFavouriteNewColour. Wat vind jij van het resultaat?

CLOCLO_FARROW5

CLOCLO_FARROW8

CLOCLO_FARROW7

CLOCLO_FARROW9

Nu hoop ik dat ik jullie met deze blogpost heb geïnspireerd en wil ik jullie aansporen om ook aan het knutselen te slaan. Maak een moodboard rondom je lievelings Farrow&Ball kleur op jouw manier: een tekening, een fotocollage, een stilleven,… Laat je creativiteit de vrije loop! Post je foto op Instagram met de hashtag #MyFavouriteNewColour en stuur ze ook naar coucou@cloclo.be. Op maandag 15 februari maak ik bekend wie 5 liter Farrow&Ball verf mee naar huis mag nemen!

CLO CLO UPDATE 15/02/16:

Proficiat Evi Renaux (@rue_no). Jij hebt 5 liter verf in jouw favoriete kleur gewonnen: Peignoir No. 286!

Farrow&Ball | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

4 Reacties

 1. Ahh zo’n leuke foto’s!! Mooie kleurtjes ook :)

  1. Anne-Catherine

   Hi Elien,
   Super bedankt!!! Ik ben ook een fan van al deze zachte vergrijsde tinten! :-)
   Winterse groetjes,
   Anne-Catherine

 2. leuke blog met nieuwe inspiratie

  1. Anne-Catherine

   Hi Anna,
   Thanks voor je compliment!
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *