KEET Rotterdam

KeetAmsterdam
DESIGN ON TOUR / 7

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat Lori van Buitenshuis en ik vorige week twee daagjes in Rotterdam waren. Lori speurde hippe hotspots af voor haar travelblog en ik ging op zoek naar een uniek interieuradresje voor Clo Clo. Al snel ontdekte ik een conceptstore die jonge ondernemers, labels en webshops een fysiek verkoopplatform aanbiedt en waarover ik jullie graag meer wil vertellen: KEET!


Keet Rotterdam winkel

Keet Rotterdam stay

Keet Rotterdam showroom

Keet Rotterdam interieur

Keet Rotterdam groen

Keet Rotterdam planten

KEET is een bijzondere winkel waar je ogenblikkelijk de tijd vergeet en verloren loopt tussen alle mooie spulletjes. Het uitgebreide assortiment verandert regelmatig, omdat het afkomstig is van verschillende webshops en labels. Dankzij KEET hebben ze de mogelijkheid om hun collecties tijdelijk aan een fysiek publiek te tonen als een soort van pop-up shop. Alle merken die in de concept store liggen hebben iets te maken met interieur, food, beauty en lifestyle en worden met zorg uitgekozen. Er liggen momenteel brands zoals Zoedt, Sukha, Hektik CC, Draadzaken, DIST, Bruut Wonen, Stockhome, La Boutique Blanche, Stop The Water While Using Me en veel meer. Allemaal fantastisch leuke merken die bovendien prima bij elkaar passen én bij het winkelconcept. Rust na het shoppen even uit met een koffie, smoothie of taartje in het café en laat je inspireren door de sublieme inrichting!

Keet Rotterdam koffie

Keet Rotterdam design

Keet Rotterdam lunch

Keet Rotterdam shop

Plan je om binnenkort op citytrip naar Rotterdam te gaan? Neem dan zeker de City Guide van Buitenshuis erbij en vergeet niet om langs KEET te gaan. Je zal het je niet beklagen! Oh ja, naast de prachtige koffiebar die binnen gelegen is, kan je ook buiten lekker van de zon genieten op hun terrasje. Aanrader!

KEET | Facebook | Instagram

© foto’s: Lori Vandyck en KEET 

2 Reacties

  1. Anne-Catherine

   Hi Florence
   Het is inderdaad een super leuk adresje. Moet je zeker heen gaan als je eens in Rotterdam bent!
   Zomerse groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *