Chillen & grillen

Grillen
BARBECUE MET VRIENDEN AAN ‘T KEMPISCH DOK

Wat is er leuker dan gezellig gaan barbecueën met vrienden in de zomer? Het enige wat je nodig hebt is mooi weer, lekker vlees en een goede BBQ natuurlijk! Vorig weekend spraken we af met vrienden aan ‘t Kempisch Dok in Antwerpen en het leek ons de perfecte moment om onze nieuwe Weber Grill eens uit te testen! Kijk je even mee hoe plezierig het was?

Weber barbecue Antwerpen

Weber grill vlees

Weber eten groenten
Weber barbecue vlees

Weber eten antwerpen

Normaal gezien gaan we in Antwerpen vaak barbecuen aan de Scheldebocht, maar daar heb je helaas geen banken en tafels. Een vriend van ons stelde voor om naar ‘t Kempisch dok te gaan en die locatie bleek een echt pareltje te zijn! Het uitzicht bestond uit veel groen, een hoop boten en enkele coole gebouwen: de ideale plek dus om een leuke BBQ te houden! Met onze gasbarbecue van Weber gingen we aan de slag en kwam er al snel veel vlees op tafel. Het werd een geweldige avond vol plezier, eten en gezelligheid…

Weber grillen Kempisch Dok

Weber eten vrienden
Weber grill Kempisch Dok

weber vrienden barbecueën

Weber barbecue Kempisch Dok

Heb jij deze zomer al vaak gebarbecued? Werk je liefst met een gas-, houtskool- of elektrische BBQ? Laat mij zeker weten welke hippe openbare plekjes jij kent om in de zomermaanden te gaan barbecueën!

Weber | Facebook

© foto’s: Anne-Catherine Gerets 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *