1 slaapkamer, 3 stijlen

IDEETJES OM JE SLAAPKAMER TE RESTYLEN MET SWISS SENSE (part II)
Soms kan ik het nog niet geloven, hoe ons huisje er 2 jaar geleden uitzag en hoe we het omtoverden tot wat het nu is. We werkten hard en veel (en to be honest: nog niet alles is helemaal klaar), maar het resultaat mag er toch al wel zijn. Zeker onze slaapkamer, die ziet er echt top uit! Het pronkstuk van deze ruimte is ons bed: de Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon van Swiss Sense. Het bed ziet er niet alleen goed uit, maar het is ook simpelweg het meest belangrijke element van de slaapkamer waardoor ik elke nacht heeeeeeerlijk slaap! Samen met Swiss Sense creëerde ik 3 looks met de Boxspring Lifestyle in onze slaapkamer. Laat jullie inspireren door deze 3 stijlen. (Maar kijk eerst hieronder naar een zotte AFTER & BEFORE van mijn slaapkamer!!!)

1. Sweet, soft & fluid

Ik ga meteen met de deur in huis vallen en eerlijk zijn: dit is echt m’n favoriete stijl. I love it! De warme roze, nude en bruine tinten, organische vormen, zachte stoffen. Deze stijl past 100% bij wie ik ben en bij de rest van onze inrichting in huis. Wat altijd belangrijk is bij een slaapkamerstijl is de kleur van het dekbed, gezien het veel plek inneemt en dus meteen opvalt. In dit geval is het dekbed de Earth van vtwonen in de kleur Peach. De rest van de styling is hierrond opgebouwd.

TIP: Ga je items kopen voor je slaapkamer, zoals een nachtkastje, lampje, decoratie, … Neem dan een kussensloop van je dekbedset mee en gebruik dit als “staal” voor je iets koopt. Op deze manier ben je 100% zeker dat de kleur matcht en dat het past bij de stijl!

2. One with nature

Bij deze stijl draait alles om natuurlijke & zachte kleuren en verschillende materialen & structuren. Het kleurenpalet is gebaseerd op gebroken wit, crème, beige en zand. Hoe je ervoor zorgt dat deze kleuren niet saai zijn samen? Door te spelen met de tactiliteit! Combineer verschillende materialen met diverse structuren & texturen. Vb: stof, hout, metaal, aardewerk, (droog)bloemen, iets geribbeld, iets met een ruitjespatroon,…  Wat ook leuk kan zijn is om met het kleurenpalet nog meer verwijzingen te maken naar de natuur en dus vergrijsde blauwe en groene tinten toe te voegen.

3. The bold & the blue

De laatste stijl is de meest funky slaapkamerstijl van de drie. Hierbij wilde ik een stijl creëren die wat meer speciaal of kunstzinnig is en waarbij de speelse, kleurrijke elementen eye catcherszijn. Op deze manier zie je dat de Boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon van Swiss Sense toch ook met deze items goed samengaat en dus een all roundbed is. Ik raad trouwens altijd aan om in een interieur eerst te investeren in grote en belangrijke stukken, gezien je dat ook meer vrijheid hebt met de kleinere items en decoratie. Zo kan je om de zo veel tijd eens veranderen, want dat vinden de meeste mensen en interieurlovers wel leuk ;-)

En, welke stijl vind jij het leukst? :-)

Swiss Sense | Facebook | Instagram

© foto’s: Jamie Neirynck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *