Summer vibes met Sommar

blauwbestek
APERTIEFMOMENT OP MIJN KLEURRIJK TERRASJE

Yay! Het heeft lang geduurd, maar de zomer is nu eindelijk in het land. Tijd om te genieten van vrienden, eten en de zon natuurlijk! Ik creëerde een kleurrijke styling op mijn terras met de SOMMAR 2016 collectie van IKEA en deed enkele voorbereidingen voor een leuk aperitiefmomentje met vrienden. Benieuwd naar hoe gezellig het resultaat is?

terras gezellig ikea

patio gezellig kussens

balkon mooi lampionnen

tuin inrichting mooi

Zoals je ziet bestaat het kleurenpalet van de IKEA SOMMAR collectie uit blauwe, rode en witte tinten. Ik ben grote fan van de typische Delfts blauwe kleur en vind dat dit goed bij de groene schakeringen van de planten past. De lampionnen, de kussens, het dekentje en alles van tafelgerei voegt ongelofelijk veel sfeer toe. Wat ook nog zorgt voor de tropische stemming zijn de mooie hapjes en drankjes die bovendien erg lekker zijn. Deze heb ik op aanraden van Amylia van Cookameal gemaakt. Ik vroeg haar om me enkele verrassende aperitiefhapjes en een verfrissend drankje aan te bevelen. Zij stelde de watermeloen met feta & basilicum, de tartaar van tomaat met aardbei en infused water voor. Toeval of niet, maar alle kleuren passen perfect samen!

buitenruimte gezellig ikea

patio lekker zomers

terras mooi lampionnen

tuin lekker gezond

balkon inrichting trendy

Wat vind je van mijn zomers terrasje? Naar mijn mening ziet het er echt op en top gezellig uit! Wil je ook dat je terras in een vakantiesfeer baadt? Aarzel dan zeker niet om me enkele tips te vragen in de reacties onderaan dit artikel!

Ik geef je nog een snelle tip voor volgend jaar mee. Elk jaar lanceert IKEA een nieuwe, trendy SOMMAR collectie. Dit is telkens een limited edition collection die de deur halsoverkop uitvliegt. Het assortiment ligt meestal al vanaf februari in de winkels en je haasten is dus de boodschap. Markeer deze periode alvast in je agenda! :-)

IKEA | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets 

10 Reacties

  1. Anne-Catherine

   Hi Jessica,
   Super bedankt voor het compliment, ik doe m’n best! :-)
   Zomerse groetjes, Anne-Catherine

 1. You made me fall in love again! Heerlijk artikel en wat een prachtige spulletjes… Absolute must-haves!

  1. Anne-Catherine

   Hi buddy,
   Thanks! Als je volgend jaar je terrasje gezellig wilt maken, wil ik je zeker eens helpen! :-)
   Zonnige groetjes, Anne-Catherine

 2. Ziet er super gezellig uit! Als je u verveelt,wij hebben ook nog een terras dat wat aankleding kan gebruiken ?

  Groetjes,

  Litsa

  1. Anne-Catherine

   Hi Litsa,
   Merci! Ik denk wel dat mijn blog jou kan inspireren bij het aankleden van je terrasje… :-)
   Zomerse groetjes, Anne-Catherine

 3. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Heb je dat jezelf aangeleerd of er een cursus voor gevolgd?

  1. Anne-Catherine

   Hi Jessica,
   Bedankt, leuk om te horen! Ik heb geen cursus gevolgd, maar ik ben er wel heel vaak mee bezig. Oefening baart kunst, denk ik… :-)
   Zonnige groetjes, Anne-Catherine

 4. Bedkt voor de mooie frisse kijk op de zomer!

  1. Anne-Catherine

   Hi Frederic,
   Graag gedaan! :-)
   Groetjes, Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *