Werkplek Make-Over I

MIJN NIEUWE BUREAU DEEL 1

Sinds ik zelfstandige in hoofdberoep ben geworden in april, werk ik bijna altijd van thuis uit. Dat lijkt allemaal makkelijk en gezellig, maar is best moeilijk gezien ik heel veel spullen heb en snel een rommelboeltje maak. Omdat ik bovendien ook wel eens zin had in iets nieuws, besloot ik om mijn werkplek te vernieuwen. Ik koos ervoor om samen te werken met enkele toppers zoals IKEALivingdesign en Levis, die allemaal prachtige dingen in hun gamma hebben. Vandaag licht ik alvast een tipje van de sluier… Kijk je samen met me mee?

levis-verf-schilderen

interieur-bureau-livingdesign

interieur-werkplek-livingdesign

interieur-werkplek-ikea

Ik ging voor een heldere en Scandinavische vibe, met een witte basis en enkele blauwtinten als detail. Daarnaast koos ik verschillende keren voor houten elementen, zwarte decoratie en zelfs hier en daar een roze toets. Het eindresultaat toon ik jullie graag over enkele dagen, maar ik ben alvast super benieuwd naar wat jullie vinden van deze teaser? Ik ben zelf echt helemaal gek van de blauwe verf van Levis die ik op de muur heb gebruikt. Het kleurenvlak bestaat uit 3 verschillende tinten die erg mooi bij elkaar aansluiten, namelijk Wilde Zee, Gentle Aqua en Denim Drift. Die laatste is trouwens uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017 en is dus echt super trendy! Enkele andere eyecatchers waarvoor ik heb gekozen zijn het String-wandrekje, de Dots van Muuto en de Wooden Hand van Hay die ik alledrie bij Livingdesign vond. Daarnaast was ik ook meteen grote fan van het Barsö-raster en alles van de stationery dat ik bij IKEA scoorde, bijvoorbeeld de grijze dossierdozen en de houten pennenhouders. Zoals je ziet moet ik het geheel nog een beetje stylen en afwerken, maar ik ben er vast en zeker van dat het er prima gaat uitzien!

interieur-dots-livingdesign

bureau-dots-livingdesign

interieur-organisatie-ikea
interieur-forhoja-ikea
interieur-desk-ikea
Wat vind jij van het kleurenpalet en de details? Over enkele dagen toon ik jullie het volledige resultaat! :-)

IKEA | Facebook | Instagram

Livingdesign | Facebook | Instagram

Levis | Facebook

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

10 Reacties

 1. Mooi! Benieuwd naar het ‘totaaloverzicht’, want ik heb ook nog zo’n kamertje in huis dat ik wil inrichten als bureau. Met inderdaad véél spullen die opgeborgen moeten worden…

  1. Anne-Catherine

   Hi Caroline,
   Het resultaat staat op de blog sinds ongeveer twee weekjes. Ik heb vooral geprobeerd om dingen te laten terugkomen, omdat herhaling rust creëert. Allemaal plastieken bakken om dingen in op te bergen, allemaal classeurs met dezelfde kleur, overal houten details. De rekken zelf zijn ook wit, waardoor dat neutraal is… Maar tussen jou en mij gezegd: Het rek dat je op de foto ziet is mooi gestyled, maar links ervan staat een rek dat ietwat rommeliger is met oude mappen, boeken in allerlei kleuren en items in verschillende vormen… Het blijft dus sowieso een uitdaging! :-D
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Mooi, mooi, mooi!! Vooral die blauwtinten, werkt dan nog eens super rustgevend! x

  1. Anne-Catherine

   Hi Sarah,
   Thanks. Ik vind die blauwe tinten ook super, ze zijn allemaal wat vergrijsd en werken dus inderdaad wel rustgevend! :-)
   Koude groetjes,
   Anne-Catherine

  1. Anne-Catherine

   Hi Florence,
   Super bedankt. Het resultaat staat ook op de blog sinds twee weekjes geleden…
   Winterse groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Super mooi resultaat Anne-Catherine! Als je altijd thuis werkt is het inderdaad wel fijn om een mooi plekje ervan te maken.
  https://www.onlineparketshop.nl/

  1. Anne-Catherine

   Hi Leon,
   Inderdaad! Het is heel aangenaam om thuis een leuke werkplek te hebben. :-)
   Winterse groetjes,
   Anne-Catherine

 4. […] jullie vorige week op mijn blog konden lezen besloot ik een tijdje geleden om mijn bureau te vernieuwen. In deze blogpost toon ik […]

 5. […] NIEUWE BUREAU DEEL 2 Zoals jullie vorige week op mijn blog konden lezen besloot ik een tijdje geleden om mijn bureau te vernieuwen. In deze blogpost […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *