Video DIY posterhouder

Posterhouder
MIJN EERSTE VLOG STAAT ONLINE

Yay! Mijn allereerste interieurvlog staat online. In deze video laat ik je zien hoe je zelf een originele posterhouder maakt. Deze DIY is makkelijk, vriendelijk voor je portefeuille en ziet er prachtig uit! Begint het al te kriebelen om zelf aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje naar mijn eerste DIY filmpje… Let’s do this! 

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden en heb ook goed nieuws voor jullie. Vanaf nu ga ik elke maand één leuke interieurvideo posten op mijn blog en YouTube kanaal. In deze filmpjes laat ik je dan allerlei dingen zien zoals DIY’s, stylings en tips. Zo ontdek jij samen met mij alles wat hip & happening is in de interieurwereld. Zie je dit helemaal zitten en wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe vlogs? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal!

YouTube

© video: Anne-Catherine Gerets 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *