Tropische vakantiesfeer in mijn nieuwe stadsappartement

spiegels-muur
EEN NIEUWE START MET H&M HOME

Een zevental weken geleden verhuisde ik van een klein appartementje in Antwerpen naar een iets groter stadsappartement. M’n vorige woonst had enkele karakteristieken die ik fantastisch vond en ook m’n nieuwe stek moest aan deze voorwaarden voldoen: namelijk veel licht, authentieke elementen en een topligging (liefst op het Zuid in Antwerpen). Ik vond redelijk snel een nieuw huurappartement en ben er – na enkele weken verhuizen, klussen, aankleden, enzovoort – helemaal verliefd op geworden! Ondertussen heb ik de living 100% naar m’n goesting ingericht en wil ik deze ruimte graag delen met jullie. Curious, much?  

H&M_HOME_JANAGERMANUS-14

Voor m’n nieuwe leefruimte wou ik echt een tropische vakantiesfeer creëren. Ik wou een plek waar ik enerzijds rustig thuis kon komen en anderzijds met m’n gedachten een beetje op reis kon gaan. Wanneer ik vooraf het concept aan het bedenken was, wist ik al redelijk snel dat ik met groene tinten, rotan, wit, zwart en goud wou werken. Bij H&M Home vond ik heel veel items die perfect bij mijn styling pasten: een tapijt, plaids, kussens, manden, spiegeltjes, kaarsen en decoratie – zoals het gouden insect tegen de muur. De gouden elementen ogen dan wel wat chiquer, maar door het gebruik van rotan wordt het geheel helemaal in balans gebracht. De vele groentinten (de sofa, de planten en de decoratie) zijn geen evidente keuze, maar passen toch prima bij elkaar, omdat ze naturel en vergrijsd zijn. Wanneer ik alles samen bracht, zag ik dat deze styling exact was wat ik wou: tropical holiday vibes in my city apartment! :-)

H&M_HOME_JANAGERMANUS-11

H&M_HOME_JANAGERMANUS-7

H&M_HOME_JANAGERMANUS-21

H&M_HOME_JANAGERMANUS-18
H&M_HOME_JANAGERMANUS-15

En, wat vinden jullie ervan? Ik ben mega blij met deze styling en ik kom heel graag thuis in m’n nieuwe stek!!!

Voor wie fan is van mijn selectie van H&M Home heb ik een handig weetje: in de H&M Home winkels kan je vanaf vandaag ontdekken wat m’n favoriete stuks zijn door het “annecatherine_cloclo x H&M Home” label. Deze displays zullen staan bij de items die ik heb uitgekozen en kan je dus makkelijk terugvinden. Super leuk!

© foto’s: Jana Germanus

2 Reacties

  1. Ik had geen idee dat H&M zo’n dingen verkocht, ik dacht enkel kledij :-) Weer wat bijgeleerd, wel heel mooi! ik zal er eens op letten vanaf nu :-)

    1. Hi Stephanie,
      Ja, bij H&M Home vind je echt mega veel toffe dingen. Zeker de moeite om eens te bezoeken!!! :-)
      Groetjes, Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *