Natuurlijke no-nonsense boom

MIJN KERSTBOOM MET DILLE & KAMILLE

Zoals jullie misschien gezien hebben stond ik een tiental dagen geleden in De Standaard Magazine met mijn kerstboom. Een journaliste van De Standaard had enkele creatievelingen, waaronder ik, gevraagd om een lege boom van top tot teen aan te kleden. Het resultaat waren vier uiteenlopende & karaktervolle kerstbomen én een bom aan inspiratie natuurlijk! Omdat ik van iedereen zoveel positieve reacties kreeg, besloot ik om een blogpost te maken over alle details van mijn kerstboom die ik versierd heb met decoratie van Dille & Kamille. Kijk je even met me mee?

kerstboom-papier-dille-kamille

kerstboom-bruin-glas-dille-kamille

kerstpakjes-dille-kamille

kerstboom-porselein-dille-kamille

kerstballen-glas-dille-kamille

kerstboom-scandinavisch-dille-kamille

Ik ging dit jaar voor een heel rustig kleurenpalet met veel witte, beige en grijsblauwe tinten. De kleurschakeringen passen perfect samen en creëeren een ongedwongen Scandinavische sfeer. De kerstdecoratie die ik uitkoos bij Dille & Kamille bestaat uit allemaal verschillende natuurlijke materialen, zoals papier, glas, porselein en hout. Ik ben echt helemaal gek van de papieren slingers, ballen en sterren, maar ook de witte porseleinen hangertjes hebben mijn hart gestolen. Bij de glazen kerstversiering vind ik het mooi dat de ballen doorzichtig zijn, zo blenden ze beter in de dennenboom. Zoals je ziet heeft de decoratie niet alleen diverse kleuren en materialen, ook de vormen zijn heel gevarieerd. Dat zorgt weer voor nét dat tikkeltje extra. Ik werkte de kerstboom af met enkele valse pakjes, strooide natuurlijk ook wat nepsneeuw over het geheel en stak ‘s avonds meteen gezellig de lichtjes aan. Het resultaat is een natuurlijk no-nonsense boom! :-)

kerstboom-hout-dille-kamille

kerstboom-glas-dille-kamille

kerstballen-papier-dille-kamille

kerstboompje-hout-dille-kamille

kerstcadeautjes-dille-kamille

Wat vind jij van mijn naturel versiering? Heb jij je kerstboom al gezet? En voor welke stijl kies je dit jaar? Let me know in de comments! :-)

Dille & Kamille | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

6 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *