Mini slaapkamer make-over

bed-deco
#SAYYESTOCHANGE MET JUTTU

Zoals jullie ondertussen al wel weten hou ik van mooie dingen… En ik hou ook van verandering! Er is niets leuker dan een dagje te gaan shoppen, thuis te komen met een heleboel nieuwe spullen en je interieur een frisse look aan te meten. Voor een make-over heb je trouwens geen nieuwe, grote meubels nodig. Met een plaid, enkele kussens en wat decoratie kom je al een heel eind! Ben je benieuwd naar mijn mini slaapkamer make-over in samenwerking met JUTTU?

JUTTU slaapkamer boho chic

Met de zomer voor de deur had ik wel zin om mijn slaapkamer in een nieuw jasje te steken. Een trend die je de laatste tijd overal ziet opduiken is de ethnic stijl, ook wel boho chic genoemd. Deze wordt vaak gecombineerd met de botanical trend, die het ook heel goed doet. Denk aan interieurs vol planten en met souvenirs verzameld over heel de wereld. Je kan je het perfecte Pinterest plaatje al meteen inbeelden zeker?! Deze sfeer wou ik in mijn slaapkamer creëren, maar ik wou niet dat het too much werd. Een make-over hoeft geen drastische verandering te zijn. Enkele decoratieve items in een hoekje van je woning kan al genoeg zijn om een nieuwe wind te doen waaien door je interieur.

JUTTU schoolplaat HKliving

Kussen zwart-wit / HK Living / 19,95 euro

Kussen quote / HK Living / 19,95 euro
Kussen roos / Madam Stoltz / 42,50 euro
Bedsprei / HK Living / 79,95 euro
Boek “Het plantenboek” / Lannoo / 24,99 euro
Schoolplaat / HK Living / 24,95 euro
Fotokader / Madam Stoltz / 16,95 euro
Kaars / Munio / 24,50 euro
Vaas / Serax / 39,95 euro
Allemaal verkrijgbaar bij JUTTU
Stoel, poef, notitieboekje, clip, mok, lepel, lakens en bed privébezit
JUTTU slaapkamer botanical ethnic
Wat vinden jullie ervan? In welke stijl is jullie slaapkamer ingericht? Veranderen jullie vaak je interieur?


JUTTU
 | Facebook | Instagram

© foto’s: Anne-Catherine Gerets

8 Reacties

 1. Amaaai echt supermooi! Can I move in?

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Haha, sleep over party? :-)
   x

 2. Ohh wauwww, zoo leuk! Echt heel veel inspiratie haal ik uit je blog x

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Menina,
   Dankjewel! Leuk dat ik je kan inspireren.
   Zomerse groetjes,
   Anne-Catherine

 3. Heel mooi! Ben ook erg fan van de boho trend.. leuk dat je je bed op de grond heb liggen en niet in een traditionele bed vorm. Ligt dat lekker? Ik vind je cactus vaas ook erg schattig. Dank voor de inspiratie!
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/grande-narrow/

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Leon,
   Dankjewel. Mijn matras ligt momenteel nog op de grond, omdat ik nog aan het twijfelen ben wat ik ermee wil aanvangen. Een heus bed of boxspring gaat te groot zijn voor de kleine ruimte denk ik. Dus ik ga waarschijnlijk gewoon voor een lattenbodem gaan.
   De cactusvaas is van Serax! :-)
   Groetjes,
   Anne-Catherine

   1. Palletten onder de matras geven ook een mooi effect :-)
    (maar toch is goed-voor-je-rug-zijn het belangrijkste waar je rekening mee moet houden vind ik)

    1. Anne-Catherine
     Anne-Catherine

     Hi Séverine,
     Paletten is inderdaad mooi, maar daarvoor is m’n slaapkamer te klein. Je moet namelijk rekening houden met de standaardafmetingen van de Europalets en dan zouden ze er nog een beetje uitsteken…
     In de zomer ga ik eens nadenken over wat ik nu juist ga doen, maar ik vind zo laag bij de grond slapen wel leuk! :-)
     Lieve groetjes,
     Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *