Mijn mooiste 3

HERINNERINGEN MAKEN MET CANON

Jullie kennen het allemaal vast wel: honderden foto’s maken op een feestje, vakantie of speciale gebeurtenis en ze dan allemaal gewoon op je smartphone laten staan… Het is iets dat ons helaas al enkele jaren overkomt. We zijn het namelijk gewoon geworden om talloze kiekjes met onze mobiele telefoon te maken, maar nadien zijn we te lui of hebben we te weinig tijd om ze af te drukken. Gelukkig kwam Canon met een leuk idee én mag ik iets weggeven (joepie)!

cloclo-60

Canon lanceert het idee van #mijnmooiste3. Een super simpel concept, waarbij je gewoon je 3 mooiste foto’s van de laatste tijd kiest, print en thuis ophangt. Gezien voor mij m’n familie (inclusief partner), vrienden en werk het belangrijkste zijn, koos ik voor een beeld van m’n lief, één van m’n vriendinnenbende en één van mezelf aan het werk. Ik verwerkte de prints op een leuke manier aan m’n bureaumuur tussen allerlei andere quotes, prentjes en creatieve spulletjes. Je foto’s afdrukken is in zekere zin je herinneringen bewaren… :-)

Omdat ik maar 3 foto’s wou printen ging ik heel bewust nadenken over welke mooie momenten ik de laatste tijd had meegemaakt.  Dat maakte het eigenlijk veel makkelijker en zo wist ik al snel welke beelden ik wou ophangen in m’n bureauhoek. Je lievelingsfoto’s simpelweg thuis kunnen afdrukken is trouwens zooo fijn, echt waar! Sinds ik de Pixma TS8151 printer heb, heb ik ook al veel vrienden en familieleden verrast met leuke kiekjes als een soort van cadeautje. Je ziet telkens weer dat foto’s een emotionele waarde dragen en veel losmaken bij iedereen. En dat maakt het alleen nog maar mooier!

Anne-Catherine Canon foto

Wil jij een volledig Canon Pixma TS8151 print pack winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd via m’n Instagram of m’n blog! Laat me hieronder in de comments weten welke 3 herinneringen jij zou afdrukken. Op zaterdagochtend maak ik de winnaar bekend via m’n Insta Stories. Je mag trouwens meedoen via beide kanalen, zo maak je dubbel zo veel kans! Veel succes!!!


© foto’s: Irmy Coeckelbergs & Anne-Catherine Gerets

10 Reacties

 1. @karlienvdp @ellenfaes ik hou nog steeds van een ouderwets fotoplakboek voor mijn kinderen later, maar sta nu kei hard achter! Daarom mijn mooiste drie 1. De geboorte van onze zoon Rik die twee maanden te vroeg geboren werd en in die periode MS bij mij werd vastgesteld. Rik heeft nog steeds geen plakboek ?2. Foto’s van ons nieuwe huis (voor/na) omdat ons huis onze nieuwe start betekend. 3. Een foto van mijn vriend zijn gezicht nadat hij voor ons huis in de prikkeldraad gevallen is ?mss wat raar, maar ook zeker eentje om bij te houden ? #mijnmooiste3

 2. Ik ben een paar weken geleden twee weken op vakantie geweest in het zuiden van Frankrijk. De eerste week met de familie en de tweede week enkel mn lief en ik. Die tweede week was zalig ontspannen. Ik zou elke foto van die week wel willen ophangen. We hebben zo veel mooie eenzame strandjes ontdekt..en we hebben zo lekker gegeten aan ons tentje ❤️
  Ook van de vriendinnen heb ik veel foto’s af te printen. Leuke momenten meegemaakt deze zomer.
  En last but not least; mijn zoontje Leon, die nu een sterretje is. ?✨

 3. Ik zou een foto van m’n vriend op zijn campingstoeltje willen afprinten om me te herinneren aan zalige ontspannende tijden, van mijn familie op de top van de berg met de wind in onze haren en die van mijn vriendinnen op zo een heerlijk zatte avond.
  Lijkt me super leuk om herinneringen tastbaar te maken!
  Dankjewel

 4. #mijnmooiste3 zouden zijn:
  1. Een foto van mijn beste festivalmoment van afgelopen zomer. Dit om met trots terug te kijken op mijn 3e seizoen als experiential manager ☀️
  2. Ons laatste familieportret met oma. Mijn oma is 3 weken geleden helaas overleden. We hebben in maart samen met al haar kleinkinderen nog een geweldige avond gehad en dit moment ook vastgelegd ?
  3. Een foto van mij en mijn lief! Zo dankbaar voor deze liefde die bijna een jaar een belangrijk deel van mijn leven is geworden ♥️

 5. Foto’s doen me even bewust stilstaan bij momenten. M’n omgeving kent me als iemand die enorm graag foto’s neemt. Het gebeurt vaak dat ik een nostalgisch moment heb en even ga terug scrollen door m’n foto-album op m’n smartphone. Jammer genoeg geraken ze vaak niet verder dan m’n achtergrond of Instagram account. Als ik ze frequent zou afdrukken, zou ik er op eender welk moment van kunnen genieten.

  #mijnmooiste3 beschrijf ik als volgt:
  Het voorbije halve jaar is er heel wat veranderd: ik heb een nieuwe job, m’n vriend deed een carrièreswitch en we kochten samen een huis dat we momenteel aan het opfrissen zijn. Veel nieuwe stappen die enerzijds voor heel wat spanning (en ook spanningen ?) zorgden, maar ons anderzijds vooral dichter bij elkaar hebben gebracht. We zijn deze zomer bewust niet op vakantie geweest, maar zorgden er wel voor dat we voldoende tijd voor elkaar vrijmaakten. Daarom zou de eerste foto eentje zijn van ons samen, op een prachtige, zorgeloze avond. Een van m’n hoogtepunten deze zomer!

  Samen met een van m’n hartsvriendinnen trok ik deze zomer wel enkele dagen naar het mooie Praag. Het was in alle opzichten top! M’n tweede zou eentje zijn van ons samen zijn die de schoonheid van de stad (en van haar ?) weergeeft!

  Ik kan maar niet genoeg krijgen van zonsopgangen en -ondergangen. Onlangs nam ik er eentje bij/met ons nieuwe stulpje en dat zou m’n derde worden. Letterlijk een mooi begin van iets nieuws …

 6. De 3 mooiste herinneringen zijn mijn afstuderen van mijn bachelor sociaal werk en binnenkort een nieuwe mooie herinnering het afstuderen van mijn master in sociaak werk en sociaal beleid, 2de mooie herinnering zijn leuke momenten met vriendinnen en de derde is herinneringen van reizen zoals mijn droomreis New York!!!

 7. Mijn mooiste drie, even nadenken.. wij zijn me 6 kinderen dus als ik me elks van mijn broers en zussen een aparte foto wil kan ik de printer wel gebruiken! Dus zowiezo een familie foto. Dan mijn zoontje Emile van een jaar is ni alleen het leukste, mooiste, liefste en tofste kindje van de wereld (no offence ?) maar hij is ook nog heel fotogeniek! Altijd leuk als je foto’s afdrukt ! En als laatste een foto van mijn grootmoeder. Ze is 92 dus alle tastbare herinneringen koester ik #letshope!

 8. #mijnmooiste3 zouden zijn:

  1. Disneyland chicks
  2. Pensioen papa
  3. Reis met bolleke

  XOXO
  Laure

 9. Mijn mooiste 3: foto met mn gezinnetje van onze eerste vakantie samen deze zomer, foto met mn zusjes van op kerstavond toen ik hoogzwanger was en laatste foto van onze citytrip met de vriendinnen nr Sevilla

 10. Griet Van Raemdonck

  Mijn mooiste drie
  1. Een foto met mijn lieve vriendinnen die er altijd voor mij zijn
  2. Een foto van mijn vriend en ik zodat we die een plaatsje kunnen geven nu we gaan samenwonen
  3. Een foto van mijn gezin (ouders, (schoon)zus, (schoon)broer én metekindje)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *