De wereld van Deens design

video-twee-personen
EEN KEUKEN, TWEE STIJLEN – MET KVIK EN VTWONEN

In januari doken Seline Steba en ik de wereld van Deens design. Kvik had ons gevraagd wat Deens design juist voor ons betekende en vroeg ook of Seline en ik allebei een Mano-keuken wilden stylen. We gingen aan de slag en begonnen eerst met het maken van een moodboard. Benieuwd naar onze 2 video’s in samenwerking met Kvik en vtwonen? Bekijk ze in deze blogpost!

Nadat Seline en ik beiden een moodboard voor de styling hadden gemaakt, begon Seline met het klaarstomen van de keuken voor de ontbijtsetting. Ik nam de styling van het diner op mij en toverde de keuken om tot een gezellige plek. We creëerden allebei een hele andere sfeer in dezelfde prachtige keuken. Het resultaat zie je hieronder in de 2e video.

Ben jij eerder een ochtend- of een avondmens? Wanneer zit jij graag in de keuken? Laat me dit weten of vertel me ook wat je van de filmpjes vindt hieronder in de comments!

Kvik | Facebook | Instagram

© foto en filmpjes: vtwonen  

2 Reacties

 1. Super toffe videoclipjes zijn het geworden. Ik ben echt een ochtendmens en in de keuken ben ik alleen te vinden als dit nodig is (we hebben geen grote keuken en ik ben geen keukenprinses, ooit is onze droom de keuken open te maken met een barretje, wie weet wordt het dan nog `fijn` om in de keuken te staan!) Bedankt voor je inspiratie! Fijne dag! Lieve-groetjes,
  Verie

  1. Hi Verie,
   Leuk om te horen dat je ze tof vindt! :-) Ik heb momenteel ook geen grote keuken, maar hopelijk some day… :-)
   Groetjes,
   Anne-Catherine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *