DE REMEDIE TEGEN HET ALLEDAAGSE…

THE DESIGN PHARMACY @ KORTRIJK

Wie dit weekend naar Interieur Kortrijk gaat raad ik zeker aan om eens binnen te wippen bij The Design Pharmacy. In het oude gebouw van de Apothekersvereniging van Kortrijk organiseren verschillende designmerken een verbluffende showcase. Niko, BuzziSpace, Modular, Ntgrate, Alessi en Bulthaup stellen er hun nieuwigheden en iconen voor, alsook een reeks creatieve aanvullingen hierop. Alle merken komen mooi aan bod en wie houdt van de geschiedenis van de merken zoals bv. Niko kan hier eveneens zijn goesting vinden. In The Design Bar kan je rustig ook een lekker Kortrijks Blauw of Omer biertje drinken om te ontsnappen aan de rollercoaster van design.

Het pop-up event “The Design Pharmacy” is georganiseerd door King George, the mad creatieve agency. Het communicatiebureau heeft de verschillende ruimtes van het pand op spectaculaire wijze aangekleed. Wanneer je het gebouw binnenkomt, waan je je meteen in een soort van ziekenhuis van de jaren ’50 en ’60. De ontworpen kamers tonen een remedie tegen het alledaagse en zo biedt King George alternatieven voor onze té vanzelfsprekende eigentijdse interieurkeuzes. De totaalbelevenis die King George creëert is uniek en moet je ongetwijfeld hebben gezien!

TIP: Haal je Spiderman-kinderdroom van onder het stof en doe ‘ns lekker crazy in de 90° gedraaide kamer ontworpen door Ntegrate.

The Design Pharmacy bevindt zich in de Rekollettenstraat 23 the Kortrijk op wandelafstand van de Budafabriek. Je kan er nog heen op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 oktober van 12u00 tot 19u30 (‘s avonds helaas alleen op uitnodiging). Bekijk alvast het filmpje van King George om de sfeer eens op te snuiven.

www.designpharmacy.be

IMG_0004IMG_0011IMG_0007IMG_9999IMG_9996IMG_9994IMG_0023IMG_0020IMG_0017IMG_0025IMG_0028IMG_0029IMG_0005IMG_0018

© foto’s: CLO CLO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *