Clo Clo Workshops

CREATIEVE INTERIEURWORKSHOPS
Yes, ik kan al een heleboel dingen van mijn to-do lijst afvinken! Afgelopen weekend introduceerde ik het nieuwe Clo Clo logo en nu is ook de vernieuwde blog klaar. Staan nog op het lijstje: het  maken van de Clo Clo Studio website en het lanceren van mijn workshopconcept Clo Clo Workshops!

Een tijdje geleden besefte ik dat het tijd was om Clo Clo naar een volgend niveau te brengen. Ik vond dat het logo en de blog niet meer stonden voor wie ik was en hoognodig een volwassen look nodig hadden. Zulke veranderingen kosten veel tijd, maar ik ben ongelofelijk blij dat ik ervoor gegaan ben. Het volwassen en toch speelse logo is het resultaat van een samenwerking met Nathalie van Studio19.09. Zij tekende voor mij een hedendaagse ontwerp met strakke en traditionele elementen en een hippe geometrische cactus als icoon. Aan de vernieuwde blog heb ik zelf een dikke week gewerkt en ik ben best wel trots op het resultaat. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden, dus laat het me zeker weten!
CLO CLO 3 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT
Nog een belangrijk nieuwtje is dat ik binnenkort een tweede website zal hebben, namelijk www.cloclostudio.be. Op dit platform zal je meer te weten kunnen komen over mijn werk als zelfstandige. Het wordt dus een online portfolio die (hopelijk) steeds uitgebreider zal worden. Op dit moment is de site nog in volle opbouw, maar Nathalie en ik zijn hard aan het werken en hopen hem over twee à drie weken de wereld in te sturen. De laatste grote nieuwigheid die ik voor jullie heb is dat ik in juni mijn eigen workshopconcept lanceer. Via Instagram en Snapchat kon je de laatste tijd al enkele teasers zien, maar nu kan ik je eindelijk meer details geven!
CLO CLO 7 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT
Clo Clo Workshops zijn creatieve interieurworkshops op hippe locaties telkens voorafgegaan door een ontbijt. Vandaag de dag willen jonge mensen terug zelf dingen maken en offline gezelligheid opzoeken met vrienden. Combineer dat met een lekker ontbijt in een trendy bar en je hebt het perfecte workshopconcept! Dat dacht ik alleszins toen ik in november dit idee voor het eerst kreeg. Ik hou bovendien oprecht veel van interieur en eten, dus dat zit wel snor! De data en locaties van de workshops worden in juni aangekondigd via www.cloclostudio.be en via Facebook. Als je al inspiratie wil opdoen kan je kijken naar de mooie foto’s van dit artikel en op andere pagina’s van deze blog. Deze beelden heeft Dorothée van The Fresh Light genomen en brengen je al helemaal in de sfeer!
CLO CLO ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT
Ik kijk super hard uit naar de veranderingen die nog gaan komen! Laat me zeker weten wat je vindt van het logo en de blog en of je fan bent van het workshopconcept.
Nogmaals super bedankt aan Nathalie Van Durme van Studio19.09 voor het prachtige logo. Ik ben er zeker van dat ook de Clo Clo Studio website een pareltje zal worden! Ook een dikke merci aan Dorothée Dubois van The Fresh Light voor de schitterende foto’s. 

6 Reacties

 1. Leuk gedaan allemaal!
  Heel benieuwd naar je workshops. Het zijn alvast prachtige foto’s. x

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Ineke,
   Bedankt! Ik kijk er alvast erg naar uit. Jammer dat je niet bij de press launch kan zijn.
   Lieve groetjes,
   Anne-Catherine

 2. Super idee, die workshops! Ik ben er alvast voor te vinden om deze te volgen na een lekker ontbijtje!

  1. Anne-Catherine
   Anne-Catherine

   Hi Babs,
   Merci voor je bericht! Ik hou je zeker op de hoogte van wanneer ze van start zullen gaan. Waarschijnlijk vindt de eerste op zaterdag 2 juli plaats.
   Liefs,
   Anne-Catherine

 3. […] last but not least, you can join the Clo Clo Workshops soon, where you can learn tips and tricks to pimp your interior, make creative DIY things, meet […]

 4. […] bijvoorbeeld een workshop armbreien en maakte een superleuke kussensloop bij Anne-Catherine van CloClo Workshops. De afstand tussen het internet en de echte wereld is via Instagram echt heel klein […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *