OP DE ZETEL BIJ STEFANIE

CLOCLO_STEFANIE8
OP DE ZETEL / 1

Zoals jullie vorige week konden lezen bestaat CLO CLO al één jaar! Omdat ik m’n blog steeds professioneler wil maken heb ik een tijdje geleden besloten om te starten met een binnenkijkrubriek. Elke maand ga ik langs bij iemand die mooi woont en neem ik foto’s van het interieur. Nadien doen we een gezellig babbeltje op de zetel en kom ik te weten waar alle originele interieurstukken vandaan komen. De eerste die in deze rubriek de spits afbijt is Stefanie Skoullos.

CLOCLO_STEFANIE6CLOCLO_STEFANIE1CLOCLO_STEFANIE7CLOCLO_STEFANIE17CLOCLO_STEFANIE13

Ik leerde Stefanie een poosje geleden kennen in Tinsel, de bekende ontbijt- & lunchbar op het Zuid in Antwerpen. Ze werkt er als taartenbakkerin en doet ook graag een praatje met de klanten. Toen wij begonnen te babbelen klikte het meteen en ik vertelde Stefanie dat ik een nieuwe rubriek met binnenkijkers wou starten. Ze toonde me foto’s van haar woning en ik was overdonderd door hoe mooi het was! Haar appartement heeft een fantastisch natuurlijke lichtinval en is erg gezellig ingericht. Wat ik het leukste vind is dat er overal persoonlijke details en tekeningen van Stefanie hangen, die ook als grafisch vormgeefster werkt. Bovendien ontvangt ze graag mensen thuis en daarom heeft ze ook altijd verse bloemen staan. Prachtig!

CLOCLO_STEFANIE9CLOCLO_STEFANIE10CLOCLO_STEFANIE16CLOCLO_STEFANIE12CLOCLO_STEFANIE11CLOCLO_STEFANIE14

Wat meteen opvalt wanneer je bij Stefanie in de living binnenwandelt is het toffe wandrekje. Dit heeft ze gedecoreerd met een oude keukenweegschaal, planten en veel kookboeken. De retro formica tafel en stoelen zijn lichtblauw en passen uitstekend bij haar heldere appartement. In de living staat een vintage modulaire zetel waar iedereen jaloers op zou zijn, deze adopteerde ze van vriendin Tine, de zaakvoerster van Tinsel. Andere blikvangers zijn het kleurrijke vloerkleed dat Stefanie bij Etsy vond en het bijzettafeltje dat ze scoorde bij Christiaensen & Christiaensen. Ook haar slaapkamer is een oase van ontspanning. Het bed behoorde ooit tot haar grootouders en de schattige kastjes vond ze in de Kringwinkel. De bijzondere schets op de muur heeft ze zelf getekend en geeft het geheel weer een persoonlijke touch. Wat is jouw favoriete detail van Stefanie’s interieur?

CLOCLO_STEFANIE3CLOCLO_STEFANIE2CLOCLO_STEFANIE5CLOCLO_STEFANIE4

Wil je graag meer weten over de hippe ontbijtbar waar Stefanie werkt? Of wil je haar zelf graag volgen via Instagram? Klik dan hieronder op de Facebook & Instagram links.

Facebook | Instagram

© foto’s: CLO CLO

CLOCLO_STEFANIE15

BEHIND THE SCENES

Omdat ik een leuke titel voor deze nieuwe rubriek wou, had ik een brainstormsessie met m’n vriend  georganiseerd. Ik ben erg blij met het resultaat, maar tijdens onze creatieve meeting zijn er ook enkele hilarische voorstellen gepasseerd die ik graag met jullie wil delen. Wie weet wordt één van deze spreuken wel de afsluiter van de “Op de zetel” rubriek…

  • Zoals het CLO’kje thuis tikt, tikt het nergens
  • CLO’ost west, thuis best
  • CLO CLO gluurt binnen

:-)

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *