ABOUT

CloClo573_rgb

Clo Clo: een creatieve interieurblog

Clo Clo is een hedendaagse deco-, design- en interieurblog waar eenvoudige, praktische en leuke ideeën gecombineerd worden met een moderne look en een gezellige sfeer. Het geheel is toegankelijk, maar zit boordevol persoonlijkheid. Joie de vivre met een knipoog, net zoals de legendarische liedjes en danspasjes van de bekende Franse chansonnier Claude François – bijnaam: Clo Clo.

“Creativity is seeing what others see and thinking what no one else has ever thought.” – Albert Einstein

Het verhaal van deze blog begint in de zomer van 2014. Na haar studies taalkunde en interieurontwerp gaat interieurstyliste Anne-Catherine op zoek naar een Belgische design- en interieurblog die helemaal aansluit bij haar stijl en persoonlijkheid. Zonder resultaat. Het idee om gewoon haar eigen ervaringen rond interieur, design en creativiteit te delen groeit, en enkele weken later ziet Clo Clo het levenslicht. Met oog voor detail en esthetiek beschrijft ze er de nieuwste trends op het vlak van interieur, decoratie en design. De ideeën, concepten en posts spreken een breed publiek aan, maar blijven 100% Anne-Catherine.

Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

Jaag je dromen na en doe je ding

Gewoon je eigen ding doen, het is iets wat Anne-Catherine typeert. Goedlachs, enthousiast, dynamisch en gedreven, dankbaar voor de kansen die ze krijgt, maar bovenal: niet bang om die met beide handen te grijpen, de handen uit de mouwen te steken en haar dromen na te jagen. En ook niet bang om door te zetten wanneer het even niet meezit.

 “Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen.”

In 2015 volgt Anne-Catherine het BAAS-ondernemerstraject, een reeks coachingsessies die ondernemende jongeren begeleiden in het waarmaken van hun ideeën en dromen. Eén ding wordt overduidelijk: deze girlboss is klaar om een eigen zaak uit de grond te stampen. Op dat moment combineert ze bloggen met een baan als barista. De tijd en energie die nog overblijven, steekt ze in het oprichten van haar eigen bedrijf: Clo Clo Studio.

“Do what you love, and do it often.”

Versie 2

Clo Clo Studio: originele interieurstyling, communicatie en workshops

Clo Clo Studio is een creatieve interieurstudio, waar Anne-Catherine op freelancebasis originele interieurstylingprojecten en communicatieopdrachten uitwerkt. Verder biedt Clo Clo Studio ook creatieve interieur-, styling- en DIY-workshops aan, waarbij een boeiende workshop gecombineerd wordt met een gezellig ontbijt op een Instagram-waardige locatie.

CloClo289

Insta Interieur: concrete tips & tricks voor een instant mooie woning

Een luchtige meeting met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts groeide al snel uit tot een plan voor een heus boek. Een paar maanden hard labeur werden bekroond met Insta Interieur: de interieurgids voor een instant mooie woning. Deze stijlvolle gids biedt makkelijke, haalbare en betaalbare tips & tricks om je woning instant een make-over te geven in de typische Clo Clo-stijl: modern, gezellig en fun.

Insta Interieur vormt een mooie beloning voor het harde werk van de voorafgaande jaren, maar nog lang geen eindpunt. Anne-Catherine timmert alweer verder aan de volgende stap. Een volgend boek, een videokanaal, een webshop, of haar eigen interieurcollectie: geen droom is te veel, je moet ze alleen maar lang en hard genoeg blijven najagen!

FINAL Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

Zin om met Anne-Catherine samen te werken? Neem dan een kijkje op www.cloclostudio.be.

Fotografie: Tasja Van Rymenant