ABOUT

CLO CLO 2 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT

Na haar studies taalkunde en interieurontwerp was Anne-Catherine Gerets in de zomer van 2014 op zoek naar een Belgische blog over interieur, design en creativiteit. Omdat ze binnen de bestaande blogosfeer haar ding niet vond, besloot ze er zelf aan te beginnen. Ze vond het cruciaal dat haar blog een sterke persoonlijkheid zou uitstralen en wou vooral haar eigen ervaringen rondom interieur, design en creativiteit delen. Enkele weken later riep ze Clo Clo in het leven en al snel volgden talrijke positieve reacties.

CLO CLO 3 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen“

Wanneer je een foto onder ogen krijgt waar Anne-Catherine opstaat, dan zie je zo wie ze is: het is dat goedlachse en altijd enthousiaste meisje met sproetjes. Jong, ambitieus en vol levensvreugde laat ze niets aan het toeval over en gaat ze haar dromen achterna onder het motto: Do what you love and do it often. Anne-Catherine is een taaie tante met veel in haar mars die makkelijk haar wensen opzij schuift voor anderen. Geïnspireerd door haar liefde voor alles wat creatief is, pluist ze met plezier de nieuwste trends op vlak van interieur, decoratie en design uit. Bij Clo Clo kan je rekenen op een eerlijke mening vol passie en energie én met het nodige oog voor detail; not just another opinionated blogger.

CLO CLO 5 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT

“Quand tu souris, je m’envole au paradis, je vais à Rio de Janeiro”

Vele lezers vragen zich af waarvan de naam van deze blog komt. Clo Clo was de bijnaam van Claude François, de bekende Franse zanger uit de jaren zeventig. Zijn legendarische liedjes en danspasjes maken menig mens instant happy. Clo Clo staat daarom voor een serieuze portie joie de vivre met een knipoog.

CLO CLO 4 ANNE-CATHERINE GERETS ©THE FRESH LIGHT

Meer weten over mijn werk als freelancer? Dat kan op www.cloclostudio.be.

Merci aan mijn vriendinnen die deze mooie tekst over mij hebben geschreven. Ook bedankt aan Dorothée Dubois van The Fresh Light voor de prachtige foto’s.