ABOUT

CloClo573_rgb

Na haar studies taalkunde en interieurontwerp was Anne-Catherine Gerets in de zomer van 2014 op zoek naar een Belgische blog over interieur, design en creativiteit. Omdat ze binnen de bestaande blogosfeer haar ding niet vond, besloot ze er zelf aan te beginnen. Ze vond het cruciaal dat haar blog een sterke persoonlijkheid zou uitstralen en wou vooral haar eigen ervaringen rondom interieur, design en creativiteit delen. Enkele weken later riep ze Clo Clo in het leven en al snel volgden talrijke positieve reacties.

Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

“Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen“

Wanneer je een foto onder ogen krijgt waar Anne-Catherine opstaat, dan zie je zo wie ze is: het is dat goedlachse en altijd enthousiaste meisje met sproetjes. Jong, ambitieus en vol levensvreugde laat ze niets aan het toeval over en gaat ze haar dromen achterna onder het motto: Do what you love and do it often. Anne-Catherine is een taaie tante met veel in haar mars die makkelijk haar wensen opzij schuift voor anderen. Geïnspireerd door haar liefde voor alles wat creatief is, pluist ze met plezier de nieuwste trends op vlak van interieur, decoratie en design uit. Bij Clo Clo kan je rekenen op een eerlijke mening vol passie en energie én met het nodige oog voor detail; not just another opinionated blogger.

Versie 2

“Quand tu souris, je m’envole au paradis, je vais à Rio de Janeiro”

Vele lezers vragen zich af waarvan de naam van deze blog komt. Clo Clo was de bijnaam van Claude François, de bekende Franse zanger uit de jaren zeventig. Zijn legendarische liedjes en danspasjes maken menig mens instant happy. Clo Clo staat daarom voor een serieuze portie joie de vivre met een knipoog.

CloClo289

Insta Interieur

In het najaar van 2017 bracht Anne-Catherine haar eerste boek ‘Insta Interieur, de interieurgids voor een instant mooie woning’ uit. Het was een echte bekroning voor haar passie en het harde werk van de voorafgaande jaren.

FINAL Anne-Catherine Gerets Insta Interieur boek

Meer weten over haar werk als freelancer? Dat kan op www.cloclostudio.be.

Merci aan mijn vriendinnen die deze mooie tekst over mij hebben geschreven. Ook bedankt aan Tasja Van Rymenant van Tasja Van Rymenant Photography voor de prachtige foto’s.